Nyheder

Trækhold: Er for de mindste ryttere hvor det kræves at mor eller far er med i stalden, strigler hesten og sadler op + er med i ridehallen og trækker hesten det meste af tiden. Selvfølgelig skal de også slippes på et tidspunkt. Når rytteren selv kan styre hesten i skridt og trav og alderen er ved at være der, flytter man på et almindeligt børnehold. Børnene rider på de mindste ponyer vi har. Det gælder om at give børnene en god og tryg oplevelse på hestens ryg. Der skridtes meget og traves lidt, alt efter forældrenes kondi . Der øves balance og synges måske en sang med bevægelser. Der skal også udføres staldarbejde dvs. muge ud og strø hos sin hest + fylde hønettet. 

Børn: Holdet er for børn hvor forældre stadig er med på sidelinien, dvs. hjælper til i stalden med opsadling, men ellers klarer rytteren sig selv ridemæssigt. Rytteren skal også sørge for, at hesten står godt i sin boks, dvs. at man tager hestepærer ud og strør let i boksen + fylder hønet. Der rides på vore dejlige ponyer. Her læres den grundlæggende ridning, med at få hesten til at gå frem, stoppe og ride slalom (styrbarhed). Der lægges hovedsagelig vægt på dressuren, der springes ganske lavt en gang imellem. Ponygames kan også forekomme og en tur i naturen, såfremt der er forældre med til hver rytter. 

Børn/unge: Holdet er for de lidt mere erfarne ryttere som stort set kan klare sig selv i stalden (strigle, udmugning, fylde hønet, feje staldgangen) og i ridehallen. Der rides på en af vore ponyer eller heste, som elevstalden rummer. Ridningen udbygges med flere færdigheder. Der lægges hovedsagelig vægt på dressuren, der springes ganske lavt engang imellem. Ponygames kan også forekomme og en tur i naturen, såfremt der er et par forældre, som kan gå med. 

Unge: Hold med de store piger og drenge - hovedsagelig for dem med egen hest, som vil lidt mere. Har du ikke selv hest, men har redet i mange år kan du også være med på holdet. Vi har hestene, som passer til dig. Flere dressurøvelser indlæres. 

Voksne: Motionshold for voksne, men du kan også få undervisning hvor sveden rigtig kommer frem. Vi har 3 heste og 2-3 store ponyer til holdene. Der undervises hovedsagelig i dressurens grundlæggende øvelser. Holdet er altid åbent for voksne nybegyndere; vi har nogle gode begynderheste. 

Spring/Bom-træning: Du kan tilmelde dig såfremt du er medlem af klubben og har din egen hest at komme og springe på. Er du passer på en af JORKs heste, har du også mulighed for at deltage. 
Hvornår du skal ride kommer an på, hvor mange som har tilmeldt sig, så endelig tidspunkt sendes til dig. 
Du finder tilmeldingen under fanen Event 

Breddeaktiviterer: Der tilbydes diverse breddeaktiviteter alt efter efterspørgsel. TREC, Springstafet, Pas de Deux, Ponygames, TeamCup, Ponygames, Kvadrille Undervisning foregår i vores ridehal om vinteren, men vi rider udendørs, så snart vejret tillader dette. 

Indimellem tilbydes der diverse kurser man kan tilmelde sig. 


Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer