Nyheder


Kontingent (kont)
1/2 årligt medlemskontingent
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn (B)
Børn: Holdet er for børn hvor forældre stadig er med på sidelinjen, dvs. hjælper til i stalden med opsadling, men ellers klarer rytteren sig selv ridemæssigt. Rytteren skal også sørge for, at hesten står godt i sin boks, dvs. at man tager hestepærer ud og strør let i boksen + der gives hø til hesten. Der rides på vore dejlige ponyer. Her læres den grundlæggende ridning, med at få hesten til at gå frem, stoppe og ride slalom (styrbarhed). Der lægges hovedsagelig vægt på dressuren, der springes ganske lavt en gang imellem. Ponygames kan også forekomme og en tur i naturen, såfremt der er forældre med til hver rytter.
Pris under 16 år:  350 kr. 
Pris over    16 år:  400 kr. 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Trækhold (T)
Trækhold: Er for de mindste ryttere hvor det kræves at mor eller far er med i stalden, strigler hesten og sadler op + er med i ridehallen og trækker hesten det meste af tiden. Selvfølgelig skal de også slippes på et tidspunkt. Når rytteren selv kan styre hesten i skridt og trav og alderen er ved at være der, flytter man på et almindeligt børnehold. Børnene rider på de mindste ponyer vi har. Det gælder om at give børnene en god og tryg oplevelse på hestens ryg. Der skridtes meget og traves lidt, alt efter forældrenes kondi   . Der øves balance og synges måske en sang med bevægelser. Staldarbejde medfølger som fjerne klatter i boksen, strø op, give hø hos hesten og feje staldgangen + lidt andre opgaver.
Pris 250 kr. 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Voksne (V)
Voksne: Motionshold for voksne, men du kan også få undervisning hvor sveden rigtig kommer frem. Vi har 2 store heste, en lille hest og 2 store ponyer til holdene. Der undervises hovedsagelig i dressurens grundlæggende øvelser. Holdet er altid åbent for voksne nybegyndere vi har nogle gode begynderheste. Staldarbejde medfølger som fjerne klatter i boksen, strø op, give hø hos hesten og feje staldgangen + lidt andre opgaver. 
Holdet er også åbent for unge hvis der er plads. 

Pris 400,00

Tilmeld/Læs mere - (2)

UNGE (U)
Unge: Hold med de store piger og drenge - hovedsagelig for dem med egen hest, som vil lidt mere. Har du ikke selv hest, men har redet i mange år kan du også være med på holdet. Vi har hestene, som passer til dig. Flere dressurøvelser indlæres. Holdet er også åbent for ældre ryttere.
Pris under 16 år:  350 kr. 
Pris over    16 år:  400 kr. 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Halkort (HAL)
Er din hest ikke opstaldet på JORK, skal du betale halkort, hvis du benytter faciliteterne udenfor de ugentligt skemalagte holdundervisningstimer.
 
Vi har 2 satser. 
HAL1: er for ryttere som deltager i ugentlig holdundervisning
HAL2: er for ryttere som er medlem af klubben men som ikke deltager i holdundervisning på JORK
 
Hvis du ikke har indløst det rette halkort skal du betale kr. 75,00 pr. gang til mobilpay  43674 inden du benytter banerne.
 
Halkort er gældende alle ugens dage fra kl. 08.00 - 21.00  udenfor holdundervisning og arrangementer afholdt af JORK, som kan ses her på klubmodul. Booking og Event.
Tilmeld/Læs mere - (3)

Venteliste-Profil (vente)
Såfremt vi ikke har plads til dig på holdundervisning kan du tilmelde dig dette hold - når du har oprettet en profil. Så har vi alle de korrekte informationer på dig og kan nemt kontakte dig når der bliver et hold. Skriv en besked hvor i skriver navn og alder på kommende rytter, + niveau og om der er nogle dage i ikke kan deltage.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Opstaldning Privatstald (OPSP)
Opstaldning i privatstald indeholder boks til hest og til foderopbevaring. Det er en selvpasserstald.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Opstaldning Elevstald (OPSE)
Opstaldning i Elevstald. Hesten lukkes ud og ind sammen med elevhestene og der fodres af fodervagten. Man skal indgå i weekendvagter og hjælpe i hverdagene hvor dette lader sig gøre. 
Tilmeld/Læs mere - (2)

Elevheste ejer (ehe)

Er du ejer af elevhest og selv bruger den, skal du tilmeldes her så vi nemt kan komme i kontakt med dig.  

Tilmeld/Læs mere - (1)
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer