Opstaldning

Vi har 16 bokse  i vores privatstald, som er en "selvpasserstald" til billige penge. I henhold til nye foldregler har vi dog besluttet, at der maks opstaldes 6 heste i stalden.

PrivatstaldSelvpasser betyder, at du selv skal sørge for alt vedr. din hest. Du kan leje en boks til din hest og skal leje en til opbevaring af foder/strøelse.

De eneste krav vi stiller på JORK er, at du er positiv overfor resten af rideskolen og at du rydder op efter dig, så der er pænt på området og i stalden. Ligeledes husk at fjerne klatter i gårdsplads og på vej til foldene. Du skal selv sørge for at lukke din hest ind og ud på anvist fold, indgå i foderordning i privatstalden dvs. alle heste fodres på en gang morgen og aften og privatopstalderne laver en plan for hvem der fodrer hvornår.

Du er ikke forpligtiget til at deltage i de daglige gøremål på JORK vedr. elevhestene/elevskolen, men du skal stadig deltage i planlagte arbejdsdage, hvor der bl.a. gennemgås hegn og ryddes ekstra op på matriklen. Ligeledes hvis du har ønsker så spørg til det - men du skal også selv være en del af den udførende opgave når vi har sagt god for evt. tiltag.

Halkort medfølger opstaldning. Når der er elevundervisning har underviseren ret til at tage den bane man helst vil have. Altså om vinteren er ridehallen booket op af holdene og om sommeren når vejret endeligt er fint må holdene selv vælge om man rider inde eller ude og da må du som opstalder tage den ledige bane.

Kontakt Birte Kyed Andersen på telefon 2333 8773 eller via mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at høre nærmere.

Kontrakt for opstaldende (begrænset antal pladser) PDF
Kontrakt for opstaldende som selvpasser PDF