Markoversigt

Nedenfor kan du se en oversigt over rideskolen inkl. foldene, størrelsen på dem og hvor mange heste, der må være på hver fold.

Continue Reading

Priser for opstaldning

Hos JORK tilbyder vi en række forskellige løsninger vedr. opstaldning af din hest:

Priser pr. 1. august 2022

Selvpasser stald hest i boks i privatstald, der skal strøs med spåner. kr/md 650,00
Selvpasser stald boks til opbevaring af foder/strøelse kr/md 150,00
Opstaldning hest i boks inkl. strøelse/foder kr/md 2.100,00
Opstaldning pony i boks inkl. strøelse/foder kr/md 1.400,00

Kontakt Birte Kyed Andersen på telefon 2333 8773 eller via mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at høre nærmere.

Som opstaldende på JORK har vi følgende forventninger:

Selvpasser: Du passer selv alt i dagligdagen, fodring, ind og udlukning af din hest. Der skal være pænt i stalden. Derudover skal du deltage i arbejdsdage og lign. Halkort er med i prisen

Alm. opstaldning: Du deltager sammen med andre opstaldere og bestyrelsen i daglige gøremål og weekendvagter. Derudover skal du deltage i arbejdsdage og lign. Halkort er med i prisen. Der er kun begrænsede pladser under denne ordning i elevstalden.

Kontonummer til indbetaling

Ved indbetaling til opstaldning, undervisning og medlemskontingent kan følgende kontonummer anvendes: 7030-332882.

Opstaldning

Vi har 16 bokse  i vores privatstald, som er en "selvpasserstald" til billige penge. I henhold til nye foldregler har vi dog besluttet, at der maks opstaldes 6 heste i stalden.

PrivatstaldSelvpasser betyder, at du selv skal sørge for alt vedr. din hest. Du kan leje en boks til din hest og skal leje en til opbevaring af foder/strøelse.

De eneste krav vi stiller på JORK er, at du er positiv overfor resten af rideskolen og at du rydder op efter dig, så der er pænt på området og i stalden. Ligeledes husk at fjerne klatter i gårdsplads og på vej til foldene. Du skal selv sørge for at lukke din hest ind og ud på anvist fold, indgå i foderordning i privatstalden dvs. alle heste fodres på en gang morgen og aften og privatopstalderne laver en plan for hvem der fodrer hvornår.

Du er ikke forpligtiget til at deltage i de daglige gøremål på JORK vedr. elevhestene/elevskolen, men du skal stadig deltage i planlagte arbejdsdage, hvor der bl.a. gennemgås hegn og ryddes ekstra op på matriklen. Ligeledes hvis du har ønsker så spørg til det - men du skal også selv være en del af den udførende opgave når vi har sagt god for evt. tiltag.

Halkort medfølger opstaldning. Når der er elevundervisning har underviseren ret til at tage den bane man helst vil have. Altså om vinteren er ridehallen booket op af holdene og om sommeren når vejret endeligt er fint må holdene selv vælge om man rider inde eller ude og da må du som opstalder tage den ledige bane.

Kontakt Birte Kyed Andersen på telefon 2333 8773 eller via mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at høre nærmere.

Kontrakt for opstaldende (begrænset antal pladser) PDF
Kontrakt for opstaldende som selvpasser PDF

Pasning på en elevhest

Som elev på rideskolen har du mulighed for, at få pasning på en hest.

Som passer er du sikker på, at få lov til, at ride på "din" hest og du må også ride på den i weekenden fredag, lørdag og søndag, under opsyn af en voksen.

Derudover skal du også passe den i diverse skoleferier. Hvis du selv skal på ferie finder vi en som kan hjælpe.

Det koster ikke noget, at blive passer, men der følger en hel del pligter med, som du kan læse mere om i dokumentet Pasningsordning.

Privatheste

Her ser du billeder af nogle af de heste, som vi har opstaldet:

Blakie

Blakie

 

Mekla

Dexel

Vulkan

 

Laura

 Laura

Molly af Brorstrup

fotopaavej

 

   Vigga  

More Articles ...

  • 1
  • 2