Elevheste

Rideskolen råder over disse dejlige ponyer og heste, som altid giver vores elever og gud tur.

Flicka
Stg.mål 141cm.
Født 2008 og startede som elevhest hos os i august 2015
Flicka er en af favorit ponyerne. Flicka er en sød og rar pony, som gør alt for sin rytter. Flicka kan rides af alle og giver en god tur hver gang.
Hun er stille og rolig,  og tøffer bare rundt, hvis det er det man vil. Hun vil gerne arbejde og lave noget. Så kan det være man lige skal have en lille pisk med. Hun er ikke altid så glad for de andre heste, hvis de kommer for tæt på.
Ellers super sød Pony, som gerne vil lave noget eller bare tøffe rundt.

Flicka2020

Fanny (Privat ejet)
Stg.mål 144 cm.
Født. 2009 og startede som elevhest hos os i marts 2017
Fanny er en sød og glad pony.
Hun vil gerne arbejde og lave noget, men også bare tøffe rundt. Hun er ikke så glad for at blive trukket med rytter på ryggen. Og bliver lidt for glad hvis man skal springe.
Ellers er hun en rigtig hyggepony som gerne vil strigles.
På folden vil hun gerne bestemme over de andre ponyer.

Fanny2020

Laura (privat ejet)
Stg.mål. 148 cm. Har været elevhest siden 2021
Født. 2009.
Laura har været elevpony hos os en del år og en af de populære damer. Hun kan godt lide at springe og elsker at være med ude på ”jagter” Laura fik i 2020 et lille hingsteføl og har holdt et års barselsorlov, men er nu i fuld gang igen som elevpony. Laura er hvid – lige når hun er blevet vasket

Percy (Privat ejet)
Stg.mål 138 cm
Født 2014 og startede som elevhest hos os august 2019
Percy er ikke så erfaren i elevskolen, men klarer opgaven rigtig godt. Han er en sød pony og vil gerne på til ridning men har også en del at lære, så vi bruger ham til øvede ryttere. Sød på stald og elsker at blive nusset.

Percy2020

Foxy (Privat ejet)
Stg.mål 133 cm og startede som elevhest hos os August 2019
Født 2009
Foxy er en rigtig charmetrold med masser af hår og overskæg. Hun går til ridning med stor lyst og kan rides af alle. Går fint frem og nem at styre rundt på banen. Sød på stald og elsker at blive nusset.

Foxy2020

Gipsy
Stg.mål 125 cm og startede som elevhest hos os
Født 2008
Gipsy er vores mindste pony og en RIGTIG pony med masser af manke og tyk pels. Gipsy kan godt være lidt frisk. Bruges meget på trækhold men lærer man som lille rytter at ride Gipsy selv rundt på banen, er man rigtig godt i gang til at blive en dygtig rytter. Sød på stald og elsker at blive nusset.

Gipsy2020

Freddy. (privat ejet)
Stg.mål 132 cm startede som elevhest hos os maj 2021
Født 2008
Fremadgående pony, lidt fræk, men også nem at ride rundt. Vil gerne springe og elsker at blive nusset på staldgangen.

Aquastar. (privat ejet)
Stg.mål. 118 cm startede som elevpony hos os maj 2021
Født 2009
Aquastar er kun til de allermindste og bruges kun på trækholdene. Dejlig pony med masser af hår som de små kan strigle. Meget børneglad pony så de mindste føler sig trygge

Ikaros (Privat ejet)
Stg.mål 176 cm
Født 2004 og startede som elevhest hos os i 2011
Ikaros er en stor hest, men kan bruges af alle store som små. Han er lidt tung at ride frem, man behøver jo ikke lave mere end højst nødvendigt. Rigtig god til nybegyndere og super god til dygtige ryttere som kan ride ham frem. Kan en masse øvelser og giver altid en god tur. Sød på stald men kan være lidt svær at flytte og løfte ben på.

Ikaros

Prinsessen
Stg. Mål 158
Født 2000 og startede som elevhest hos os i 2007
Prinsessen har været elevhest hos os i mange år og kan rides af let øvede ryttere (ikke helt nybegynder) da hun er en prinsesse. De sidste par år har hun haft lidt luftvejsproblemer så hun bruges ikke helt så meget mere. Sød at omgås i stalden, men hader dyrlæger.

Prinsessen2020

Smarten (Privat ejet)
Stg.mål 144 cm
Født 2011 Startet som elevhest 2020
Jeg er nem at ordne, men jeg kan godt stå lidt uroligt i spiltorvet. Jeg elsker at blive nusset og kan næsten falde i søvn af det nogle gange.
Jeg er sød at ride på og laver ingen unoder.

Galliano

Galliano2020

Sirona (Privat ejet)
Stg.mål 144 cm
Født 2004 og startede som elevhest hos os i 2021
Sirona har gået på fold de sidste mange år og hygget sig med en lille tur i skoven i ny og næ. Vi har fået lov til at låne Sirona hvis vi kan bruge hende, og fra dag 1 har hun væres super dejlig at arbejde med. Hun ser sød på stald og vil gerne gå til ridning, har dog lidt svært ved galoppen.