Ny hjemmeside

... men hvorfor nu det?

Den gamle hjemmeside har eksisteret i 6½ år og tiden er løbet fra den specielt på det sikkerhedsmæssige område, da den ofte bliver hacket, fordi den er bygget på en gammel og usikker version af systemet Joomla, som ikke direkte kan opgraderes til en sikker version.

Nu er webmasteren så blevet tilstrækkelig træt af, at holde øje med og rydde op efter hackere, så vi har bygget en ny hjemmeside helt fra bunden og vi har overført de informationer, som vi vil have med over manuelt, så masser af gamle artikler mm. er blevet smidt væk.

En anden fordel ved den nye hjemmeside er, at den er bygget i et "responsivt design," hvilket vil sige, at hjemmesiden opfører sig forskeligt alt efter, om du kigger på den på en pc, en tablet eller en Smartphone. Den gamle hjemmeside var stort set ulæselig på en Smartphone, mens den nye fungerer helt anderledes og moderne.

Og prøv at tage et kig i galleriet, som er så meget bedre end det gamle!

Endelig har administrationsværktøjet fået en stor overhaling, så det er langt mere tidssvarende for os der vedligeholder hjemmesiden.

Designet

... er ikke færdigt endnu, så det kommer til at ændre sig, men sikkerheden har vejet tungere, end at få designet gjort færdigt, inden vi lancerede den nye hjemmeside.

Farvel og tak til den gamle hjemmeside: