Kommunikations midler/forums på JORK

Hjemmeside:

WWW:JORK.DK er vores officielle side hvor alle facts om klubben findes. Beskrivelse af klubben, hold, stald, bestyrelse, vedtægter, priser, referater fra bestyrelsesmøder og lign.

Facebook grupper:

Jordrup og Omegns Rideklub: her informerer klubben med bl.a. stævner, og hverdags begivenheder

JORK: Her kan alle medlemmer sætte sjove opslag op.

Messenger grupper:

Ejer-Passer gruppen: Her informeres omkring stalden i det daglige. Både information fra bestyrelsen og gruppens medlemmer imellem.

Hal tider: Her informerer bestyrelsen hvis hallen er optaget udover planlagte undervisningstider. Gruppens medlemmer informerer hvis der er privatundervisning.

MAIL

Klubmodul: Her sendes informationsbrev ud til medlemmerne, invitationer til interne stævner og andre meddelelser til vores medlemmer. Medlemmer kontaktes altid gennem klubmodul.

Alm. Mail: Modtages der mail fra medlemmer, besvares de retur pr. mail.

SMS’er/ Telefon: Bestyrelsen kommunikerer til enkeltpersoner pr. sms eller med telefonopringning med små hurtige beskeder/information.