JORK på facebook

Bestyrelse

Bestyrelsen for Jordrup og Omegns Rideklub er konstitueret som følger.

fotopaavej

Preben Justesen tlf. 2555 5995 (efter 16:00)

Anni Brahms

Menigt medlem

Anni Brahms tlf.: 4078 6405 (efter 16:00)

Claus Thielsen

Claus Thielsen tlf.: 2030 8137 (efter 16:00)

Birte Kyed Andersen

Birte Kyed Andersen tlf.: 2333 8773 (efter 16:00)

Helle Schultz Rasmussen

Menigt medlem

Helle Schultz Rasmussen tlf.: 4059 6661 (efter 16:00)

Anette Grøndal

Anette Grøndal tlf.: 3029 2084 (efter 16:00)

Jørgen Josiassen

Menigt medlem

Jørgen Josiassen tlf.: 4275 2324 (efter 16:00)

smallchristian

Aktivitetsudvalg

Christian Steiness tlf.: 2048 5802 (efter 16:00)

Bestyrelsen står for alle aktiviteter på JORK. Der er kun et fast aktivitetsudvalg udover bestyrelsen, som fungerer som tovholder på større projekter, som eksempelvis indkøb af vandingsanlæg og lign.

Almindelige arrangementer/aktiviteter for medlemmer styres af en fra bestyrelsen med hjælp fra andre medlemmer, så bestyrelsen altid er informeret om datoer og indhold.

Bestyrelsens arbejde er i øvrigt styret af Forretningsordenen og Arbejdspladsbrugsanvisningen.