Om Jordrup og Omegns Rideklub

Jordrup og Omegns Rideklub (JORK) er en rideklub beliggende i Jordrup.

Vi er en lille rideklub som ligger centralt placeret i Jordrup - endnu. Klubben bor til leje i lokalerne og drives af en frivillig bestyrelse på 7 mand, med stor støtte fra forældre og ryttere som aktivt deltager i den daglige drift.

Der er ca. 125 medlemmer i klubben og der er 19 undervisningshold fordelt på de 5 hverdage. Stort set alle hold er fyldt op. Du kan kontakte Birte for at høre om de enkelte ledige pladser. Se under fanebladet  Undervisning hvilke hold vi tilbyder.

Derudover tilbydes spring og bomtræning og andre arrangemeter som man kan tilmelde sig løbende.

Der er plads til alle i Jordrup og Omegns Rideklub. Vi har hold for børn fra 3-4 års alderen til Voksne både mænd og kvinder.. Af discipliner er der også meget at vælge i mellem, alle er velkomne så man behøver ikke kun ville ride rundt i et ridehus. Udover vi har rigtig mange dressur og springryttere har vi også mange som rider alm. små ture. Vi har nogle distance ryttere, islænderryttere, western, military, teamcup, springstafet, ponygames og byd bare ind med flere discipliner så er i velkomne. Horsemanshipkurser har vi også afholdt nogle stykker af hvilket mange synes er rigtig interessant.