Informationsbrev maj 2020

Kære medlemmer                                                                                                                               Jordrup 31 maj 2020

Det har været en svær tid vi har været igennem siden 11. marts hvor Corona-tiden for alvor startede i Danmark.

Jordrup og Omegns Rideklub blev lukket ned som meget andet i Danmark og pr. 11. maj måtte vi starte op igen, hvis vi kunne overholde retningslinjerne.

Vi havde fået det hele sat på skinner så vi var klar til at starte. MEN desværre blev nogle af vore dejlige heste ramt af kværke lige op til opstart.

Kværke er en luftvejsinfektion, som smitter voldsomt ligesom Corona, så hygiejne og afstand er også her løsningen for at stoppe smitten.

Vi kunne simpelthen ikke se os ud af at starte undervisningen op, når vi kun havde 6 heste som kunne bruges til 24 ryttere hver eftermiddag, og derudover viste vi ikke om flere heste ville blive syge, derfor besluttede vi os for at udskyde opstart til efter sommerferien.

Såfremt Corona-krisen ikke havde sat begrænsninger havde vi helt sikkert fundet på noget andet sjovt.

Vi er meget opmærksomme på, at i har betalt fuld undervisning for både marts og april og derefter 100 kr. for maj og juni, hvilket vi er meget taknemmelige for, da vore heste jo skal have foder hver dag. Vi forstår også hvis nogle af jer synes det er mange penge som i ikke har fået noget for. Men vi håber på jeres forståelse, og at i forbliver som medlemmer.

Situationen pr. 31. maj 2020 på JORK. Det ser heldigvis ud til at smitten mellem hestene er stoppet, vi har nu haft 2 uger uden feber i stalden. Der tages temperatur på alle heste dagligt og på de syge skal der tages 2 målinger hver dag. Vi skal have yderligere 1 uge uden feber inden stalden erklæres rask. De syge heste skal så lige have deres kondi tilbage igen. Hr. Hansen og Fanny er de 2 ponyer som har været hårdest ramt med høj feber i 2 uger.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer igen på JORK til nogle dejlige timer med vores heste.

Vi starter op efter sommerferien d. 11.august. I tildeles samme hold som i har nu. Ønsker i ændringer venligst kontakt Birte.

Bestyrelsen for Jordrup og Omegns Rideklub.

Formand Birte Kyed Andersen

Tlf: 23338773