JORK på facebook

NYT NYT TIL ALLE JORKS MEDLEMMER

Vi er nu endelig klar til at få alle vore dejlige medlemmer registreret på helt ny måde således i automatisk opkræves medlemskontingent hvert halve år, og hver måned opkræves  for det hold i rider på. Dettre vil lette arbejdet betydeligt for vores kasserer. Det er vigtigt du tilmelder dig her med det samme, så er vi helt klar til  at starte op efter sommerferien. Du skal først oprette din profil, tilmelde medlemskontingent og derefter det hold eller opstaldning du skal betale for pr. måned. OBS vi er lige blevet gjort opmærksomme på at nogle bliver trukket for holdundervisning allerede nu-så venligst kun opret jer som profil og med medlemskontingent så håber jeg at jeg kan tilmedelde jer holdene efterfølgende :)

Tilmeld dig HER

OPSTART efter sommerferien d. 8. August

Og ikke som nævnt i nyhedsbrevet d. 15. august - beklager.

Vi glæder os til at se jer alle igen, og husk at melde fra hvis du har bestemt dig for en pause.

Der er få ledige pladser til nye ryttere, så kontakt Birte 2333 8773 for at se om vi kan finde en ledig plads som passer dig, hvis du har lyst til at gå til ridning.

Som rytter på JORK, skal du dog også være forberedt på at hjælpe til i stalden - dette gælder også forældre til de mindste, dette er med til at skabe det gode sammenhold som vi er meget kendt for på JORK.