Velkommen til Jordrup og Omegns Rideklubs hjemmeside

Her på hjemmesiden finder du alle faste punkter for klubben, hvilken slags klub vi er, vores vedtægter, bestyrelses sammensætning, kontaktoplysninger, priser, billeder af heste mm.

Som nyt medlem bedes du læse vores velkomsstbrevsikkerhedsregler og meget gerne vores vedtægter.
 
Herfra siden kan du gå ind på vores medlemssystem Klubmodul, hvor du kan tilmelde dig som medlem og til holdundervisning (i henhold til aftale med os) og diverse aktiviteter og arrangementer. Fra klubmodul udsender vi informationsbreve mm.

Vi har vores officielle facebookside som du også kan tilgå her fra fanen facebook, hvor vi løbende informerer omkring stævner arrangementer, da det er her mange bliver mindet om hvad der sker.

JORK har følgende certificeringer ved Dansk Rideforbund

    Sikkerhed   Elevskole    

Opstart med ridning på JORK d. 16. august 2021

Kære Alle

Mandag d. 16. august starter rideundervisning op på JORK igen. Vi håber i alle har haft en rigtig god sommerferie, og I nu igen er klar til at starte i skolen og til undervisning her på JORK. 

På vedlagt skema kan du se, hvilken tid du er tilmeldt, vi håber det passer hvis ikke så kontakt Birte hurtigst muligt, så vi kan få det passet ind.

Der kan komme ændringer på hvilken hest du skal ride, når vi først starter op. Hestene skal jo helst fordeles således, at alle bliver brugt hver dag, og det ikke kun nogle få, som skal trække hele læsset hver dag.  

Underviserne gør deres bedste for at fordele hest og rytter bedst muligt, så alle får en god rideoplevelse.

Vi glæder os til at se jer alle igen. 

 Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Jordrup og Omegns Rideklub