Velkommen til Jordrup og Omegns Rideklubs hjemmeside

Her på hjemmesiden finder du alle faste punkter for klubben, hvilken slags klub vi er, vores vedtægter, bestyrelses sammensætning, kontaktoplysninger, priser, billeder af heste mm.

Som nyt medlem bedes du læse vores velkomsstbrevsikkerhedsregler og meget gerne vores vedtægter.
 
Herfra siden kan du gå ind på vores medlemssystem Klubmodul, hvor du kan tilmelde dig som medlem og til holdundervisning (i henhold til aftale med os) og diverse aktiviteter og arrangementer. Fra klubmodul udsender vi informationsbreve mm.

Vi har vores officielle facebookside som du også kan tilgå her fra fanen facebook, hvor vi løbende informerer omkring stævner arrangementer, da det er her mange bliver mindet om hvad der sker.

JORK har følgende certificeringer ved Dansk Rideforbund

    Sikkerhed   Elevskole    

Corona Info Januar 2020

Kære alle

Så blev vi jo desværre igen ramt med nedlukning og endnu hårde restriktioner.

Der er ingen undervisning på JORK og forsamlingsforbuddet på 5 skal overholders. Derfor er det kun dem som har hest stående på JORK, som må benytte faciliteterne. Dvs vores elevskoleryttere har desværre ikke adgang til at komme forbi og kigge til hestene.
Vi krydser alle fingre på at nedlukningen bliver kort.
Halkort brugere må fortsat benytte hallen, hvis de skal motionere deres hest, (ingen undervisning). Husk at melde ind i messengergruppen haltider minimum 2 timer før du kommer. Halkort - brugere må ikke komme i stalden, de skal trække direkte i hallen, men husk at tjekke om der er plads.
Eftermiddagstimerne kl. 16-20 er forbeholdt opstaldende på JORK - dvs lukket for udefrakommende.
Der sprittes fortsat af dagligt og alle skal bære mundbind på JORK
Hold afstand og pas på hinanden.
Vi glæder os til at se jer alle igen.

hand disinfection 4954816 1920