Velkommen til Jordrup og Omegns Rideklubs hjemmeside

Her på hjemmesiden finder du alle faste punkter for klubben, hvilken slags klub vi er, vores vedtægter, bestyrelses sammensætning, kontaktoplysninger, priser, billeder af heste mm.

Som nyt medlem bedes du læse vores velkomsstbrevsikkerhedsregler og meget gerne vores vedtægter.
 
Herfra siden kan du gå ind på vores medlemssystem Klubmodul, hvor du kan tilmelde dig som medlem og til holdundervisning (i henhold til aftale med os) og diverse aktiviteter og arrangementer. Fra klubmodul udsender vi informationsbreve mm.

Vi har vores officielle facebookside som du også kan tilgå her fra fanen facebook, hvor vi løbende informerer omkring stævner arrangementer, da det er her mange bliver mindet om hvad der sker.

JORK har følgende certificeringer ved Dansk Rideforbund

    Sikkerhed   Elevskole    

Informationsbrev November 2020

Kære ryttere og forældre på JORKNovember 2020

CORONA fortsætter og forsamlingsforbuddet er 10.
Idrætten er dog fritaget på den måde at når man underviser børn under 21år må der være det antal voksne tilstede for at afvikle aktiviteten forsvarligt – dvs der må være op til 50 personer, så derfor kan vi fortsætte elevundervisningen stortset uændret, hvilket vi er meget glade for. Derfor mød kun op med en forælder pr. ridende barn, og vær med til at holde afstand og hygiejnen høj, der skal fortsat vaskes hænder når man ankommer og sprittes af 1 gang dagligt i løbet af eftermiddagen. I skal fortsat ordne ”jeres hest” med udmugning og hø, + evt. hjælpe lidt med andre gøremål, men undgå at opholde jer unødigt længe i stalden.

Bliver du konstateret smittet med Corona, skal i straks huske at informere os på JORK.
Ring til Birte 2333 8773 (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) eller Anette 3029 2084 (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), så vi kan sætte en smitteopsporing i gang. Vi har en procedures som skal følges så alle bliver informeret korrekt.

  1. MØD IKKE OP HVIS DU ER SYG: hoster, nyser, har ondt i halsen eller har feber. Vores undervisere kan sende dig hjem igen, da vi skal beskytte vores undervisere, så de undgår at blive syge, og vi må aflyse undervisningen.
  2. Hvis du er over 12 år skal du bruge mundbind medmindre du sidder på hesten.
  3. HOLD AFSTAND
  4. Håndhygiejne. Vask hænder når du kommer ved vasken udenfor.
  5. Sprit hænder inden du bruger striglerne.
  6. Sprit hænder af inden du henter sadeltøj og sadler op.
  7. Du skal fortsat muge ud og fylde hønet til din hest. Sprit hænder før og efter du bruger, greb, koste og trillebør
  8. Du må gerne ride med handsker men sørg for de er rene (vaskede)
  9. Dagens spritter: Der sprittes af hver eftermiddag – Udfyld afkrydsnings skema.

Vi tilpasser os retningslinjerne løbende. De seneste meldinger lyder desværre ikke godt. Husk at passe på hinanden og holde afstand uanset hvornår, hvor, hvad og hvem i er sammen med.

JULEARRANGEMENT: Vi ser os derfor også nødsaget til at aflyse vores julearrangement, da foreninger ikke må tilbyde sociale arrangementer. Planlægning af et arrangement alá vores elevstævne var i støbeskeen, vi gemmer oplægget til senere brug.

UNDERVISNING: Undervisningen går rigtig fint, med fyldte hold over hele linjen, og med lidt venteliste til vores trækhold. Hestene fungerer fint og eleverne kommer glade til ridning, det er dejligt. Vi går den lidt koldere tid i møde så husk at give de mindste godt med tøj på.

JULEFERIE: Der er ingen undervisning i uge 52 og 53

JULELOTTERI: Da vi jo ikke kan gå fra dør til dør - håber vi, I vil støtte os med køb af julelotterilodder direkte ved kontakt til Marianne 2688 5701. lotteriet er til fordel for anbragte børn i Danmark, og JORK´s overskud vil komme i puljen til ny elevhest – eller et arrangement efter Corona.

Vrinsk fra Bestyrelsen for Jordrup og Omegns Rideklub