Velkommen til Jordrup og Omegns Rideklubs hjemmeside

Her på hjemmesiden finder du alle faste punkter for klubben, hvilken slags klub vi er, vores vedtægter, bestyrelses sammensætning, kontaktoplysninger, priser, billeder af heste mm.

Som nyt medlem bedes du læse vores velkomsstbrevsikkerhedsregler og meget gerne vores vedtægter.
 
Herfra siden kan du gå ind på vores medlemssystem Klubmodul, hvor du kan tilmelde dig som medlem og til holdundervisning (i henhold til aftale med os) og diverse aktiviteter og arrangementer. Fra klubmodul udsender vi informationsbreve mm.

Vi har vores officielle facebookside som du også kan tilgå her fra fanen facebook, hvor vi løbende informerer omkring stævner arrangementer, da det er her mange bliver mindet om hvad der sker.

JORK har følgende certificeringer ved Dansk Rideforbund

    Sikkerhed   Elevskole    

Corona restriktioner på JORK gældende pr. 26. oktober 2020

Forsamlingsforbuddet er ændret til 10 personer dog undtages idrætsaktiviter for børn under 21.

Derfor vil undervisningen næsten fortsætte som vi var startet op, men vi strammer lige lidt op, så det kun er eleven som rider + en forælder som kommer, da vi tolker nedenstående som forældre = ansvarlige personer. Man møder ind tidligst 30 min. før undervisningsstart og forlader klubben så snart man har sadlet hesten af og sat den tilbage i sin boks med dertilhørende oprydning af strigler, sadler og fejet staldgang. Hesten skal fortsat ordnes med boks og hø hvilket vi vil opfordre forældre til at gøre medens der er undervisning.

Har du egne strigler vil vi opfordre dig til, at du tager dem med. Bruger du hestens strigler så brug handsker eller sprit hænder før og efter.

MUNDBIND. Alle over 12 år skal bære mundbind undtaget når man rider. Dette er lovkrav pr. 29. oktober.

Vi beder alle om at opholde sig så kort tid som muligt i klubben, men vi har fortsat brug for jeres hjælp i stalden.

Rideforbundet kommer i løbet af ugen med deres tolkning af retningslinjer, hvis det giver anledning til ændringer hører i nyt.

Vi ses med smil under masken og med afstand på JORK

Bestyrelsen

Info fra DIF/DGI

Corona udtagelse fra DIF/DGI