Velkommen til Jordrup og Omegns Rideklubs hjemmeside

Her på hjemmesiden finder du alle faste punkter for klubben, hvilken slags klub vi er, vores vedtægter, bestyrelses sammensætning, kontaktoplysninger, priser, billeder af heste mm.

Herfra siden kan du gå ind på vores medlemssystem Klubmodul, hvor du kan tilmelde dig som medlem og til holdundervisning (i henhold til aftale med os) og diverse aktiviteter og arrangementer. Fra klubmodul udsender vi informationsbreve mm.

Vi har vores officielle facebookside som du også kan tilgå her fra fanen facebook, hvor vi løbende informerer omkring stævner arrangementer, da det er her mange bliver mindet om hvad der sker.

JORK har følgende certificeringer ved Dansk Rideforbund

DRF logo 100pixels    DRF driftogorganisation 100pixels    DRF sikkerhed 100pixels   DRF elevskole 100pixels   DRF Roset Piktogram 238x238px   DRF Bredde 100x100px

Informationsbrev 2020

Information til alle medlemmer af Jordrup og Omegns Rideklub

Vi har tilmeldt os en konkurrence Fitnessdysten fra Blue Hors hvor vi kan vinde 10.000,00 til klubben.

Til dette projekt kan vi godt bruge nogle dygtige gymnastikfolk, som har arbejdet med Balance bolde og Elastikker, og en som kan optage og redigere video. Vi skal optage noget video som skal spredes på de sociale medier inden 1. marts hvor de 2 vinderteams udvælges, så vi har lidt travlt.

Vi har 5 bolde og 5 elastikker som er sponsoreret af Blue Hors. Vi forestiller os noget træning i ridehallen gerne kombineret med heste/ridning så der skal tænkes ud af boksen. Kontakt Birte 2333 8773 og Anne-Marie 2728 6696 hvis du har ideer og vil være med NU. Vi tænker et hold mødes og planlægger snarest og så inviterer vi alle elever til at mødes til en sjov dag i ridehallen, hvor der vil blive optaget video. Der vil blive udsendt mere information om tidspunkter så snart vi har modtaget tilkendegivelser fra gymnastik- og videofolk. Så meld retur gerne i dag.

KLUBMODUL som er vores nye medlemssystem kører rigtig godt og mere og mere bliver informeret ud derfra som dette informationsbrev, derudover kan man følge med i kalenderen.

Vi vil dog fortsat ligge selve arrangementer op på vores hjemmeside og informeret omkring dem på vores facebookside. Dette brev vil derfor også blive lagt på hjemmesiden :)

Vinterferien nærmer sig, vi har igen booket alle undervisningshold fuldt ud. Det er dejligt og vores heste klarer det fint, dog har vi været lidt udfordret da Mango blev halt i december og ikke rigtig kommet sig og udgår fremadrettet fra undervisningen + at Sweety desværre igen blev angrebet af svamp i huden så hun har ikke været fuld funktionsdygtig, hun er i bedring og vi regner med hun nu er ovre det.

Derudover vil vi lige informere om at vi har reserveret ridehallen om søndagen i følgende tidsrum. Kl. 8-10 til de springende og kl. 18.00- 19.30 for hestevognskørsel. Hvis ingen har tilmeldt sig om fredagen så annulleres reservationen og hallen er ledig til andre.

Vi har følgende datoer for 2020 parat, og første arrangement er lige om lidt. Information og tilmelding kommer snarest muligt. Vi har allerede afviklet PTV-stævne i januar og en gang ponygames træning.

22. Februar kostumespring

11. Marts generalforsamling kl. 19.00 i Rytterstuen.

3. -13. April påskeferie

26. April elevstævne

April/Maj arbejdsdag

2-3 Maj D-stævne med E-klasser

19-21. Juni Ridelejr

26.Juni -16. August Sommerferie

29.-30. August D-stævne med E-klasser

4. Oktober elevstævne

9.-18. Oktober efterårsferie.

10. Oktober Rømøtur

21. November julearrangement

18. December – 3. Januar 2021 Juleferie

VRINSK fra Jordrup og Omegns Rideklubs bestyrelse.